کد مطلب: 107460
امام جمعه اردل گفت:
پروژه پل کارون 4 کند پيش مي ود
تاریخ انتشار : 1393/10/12
نمایش : 1397
متاسفانه با توجه به اينکه پروژه پل کارون 4 از مهمترين مطالبات مردم شهرستان اردل و مهمترن پروژه براي توسعه رونق اقتصادي استان مي باشد با کندي پيش مي رود.
به گزارش هفت چشمه، حجت الاسلام موسي سلمانپور ظهر امروز در خطبه هاي اين هفته نماز جمعه اردل ضمن گراميداشت آغاز امامت امام عصر(عج) ،شناخت امام زمان (عج) را از مهمترين وظايف مسلمانان دانست و گفت: وقتي آن حضرت را بشناسيم و به صفات و خصوصياتش آشنا شويم، بهتر به وظايف ديني خود مي پردازيم.
سلمانپور خودسازي و تهذيب نفس را مهمترين وظايف شيعيان در زمان غيبت کبري دانست و گفت: نظامهاي خانواده، تعليم و تربيت و جامعه بايد ميداني را فراهم سازند که در بستر آن افراد با سجاياي اخلاقي و معيارهاي اسلامي آشنا شوند و به درک امام زمان (عج) برسند
خطيب جمعه اردل در بخش ديگر خطبه هاي نماز جمعه از بازديد سرزده خود به پروژه ملي کارون 4  اشاره  و ضمن تقدير و تشکر از هيئت دولت و استاندار محترم در خصوص تخصيص اعتبار و شروع به کار اين پروژه افزود: با توجه به اهميت پروژه ملي کارون 4 و تاکيد بر خواسته هاي مکرر مردم و توسعه رونق اقتصادي استان از مسئولين مربوطه خواستاريم براي بهره برداري هر چه سريعتر اين پروژه  تلاش بيشتري نمايند.
انتهاي پيام/570ه
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg